Manic Street Preachers – Suicide Is Painless

Het gebrek aan recensies heeft een simpele reden: ik zit weer eens in een depressie. Komt best goed, gaat net als alle vorige ook wel weer voorbij.

Maar ja, je zoekgedrag verandert wel. (Voor de duidelijkheid, niet zodanig anders dat ik meteen bij deze titel uitkwam. Er is geen enkele reden tot zorg. Zoals ik al zei, het gaat ook weer voorbij.) Het is een cover van de theme tune van film en serie M*A*S*H. Geschreven door Johnny Mandel en met een tekst van Mike Altman, de vijftienjarige zoon van de regisseur van de film, Robert Altman. De cover kreeg een akelige bijsmaak toen gitarist Richey Edwards een paar jaar later verdween.

Maar zeg nou zelf, op een dag dat je eh… doodgegooid wordt met Valentijnmeuk is dit wel een fijne afwisseling.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *