Winery Dogs – Mad World

Eigenlijk zou het nieuwe album vandaag uitkomen, maar de releasedatum lijkt verschoven naar 20 februari. “Mad World” is een van de nieuwe tracks die al een paar weken online te vinden zijn. Deze track had zonder wat Sheehan-gefreak op de bas zomaar op een van Kotzen’s soloalbums kunnen staan, en dat geldt voor meer songs op het album. Het is een stuk bluesier dan voorgaande keren.

Lollig detail: dit is al het derde album van deze band. De eerste gitarist was ooit John Sykes, maar die werd al snel vervangen omdat Sheehan en Portnoy in een aanzienlijk hogere versnelling aan een album wilden werken dan Sykes. Die werkte al voor hij zich aansloot bij Winery Dogs aan het album Sy-Ops. Daarvan zijn wel al meer dan een jaar geleden tracks vrijgegeven, maar een releasedatum is er drie Winery Dogs-albums later nog altijd niet…

« »