Thin Lizzy – Bad Reputation

Deze week is op NPO2 Extra verschillende keren de documentaire Phil Lynott – Songs For While I’m Away te zien. Natuurlijk gaat het veel over Thin Lizzy, maar het gaat vooral over Lynott, zijn drijfveren en zijn geweldige uitstraling als performer.

Thin Lizzy staat vooral bekend als de band van de twinsolo’s, maar in veel gevallen zijn bas en drums veel bepalender voor de sfeer van de track, zoals in “Bad Reputation”

2 reacties

    1. Ik heb deze docu vanmiddag bekeken en het geeft veel prijs over de mens Phil Lynott en zijn drijfveren. Een mooi stukje geschiedenis van Thin Lizzy met gelukkig ook veel aandacht voor Eric Bell, Alhoewel Brian Downey er wel bekaaid afkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *