Caleb Johnson – Dead Man Walking Blues

Een tijdje geleden bracht de toerband van Meat Loaf, The Neverland Express, een zeer geslaagde nieuwe versie van Bat Out Of Hell uit. Nou was de heer Loaf al overleden, maar ze hadden een tv-zangwedstrijd-winnaar gestrikt als zanger en die bepaalde voor een groot deel dat het album zo lekker was. Geen echte Meat Loaf-kloon, maar wel een soortgelijke zangstijl. Hij heeft met zijn band The Ramblin’ Saints ook een soloplaat uitgebracht, Born From Southern Ground, en daarop is hij een soort mannelijke Beth Hart, ook niet verkeerd. Het toont wel aan dat hij wat in zijn mars heeft.

Deze track staat niet op het album. Jammer, want hij is zeer geslaagd. Het drumwerk is van Jason Bonham (Black Country Communion, Sammy Hagar), het gitaarwerk van Damon Johnson (Alice Cooper, Thin Lizzy/Black Star Riders).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *