Dave Grohl – Play

Een aantal jaren geleden bracht Dave Grohl de track “Play” uit. Hij had alles zelf ingespeeld en met zo’n 23 minuten was het veruit de langste track die hij ooit had uitgebracht.

Op het eind van de komende week verschijnende album Warren Haynes Presents The Benefit Concert Vol. 20 staat een versie van “Play”, nog wat langer dan het origineel. De eerste uitvoering ooit en het is maar de vraag of dat nog een keer zal gebeuren. Uiteraard niet door Grohl alleen, dus hij wordt bijgestaan door onder andere Foo Fighters-producer Greg Kurstin, Alain Johannes (ex-Queens Of The Stone Age) en Jason Falkner (ex-Jellyfish).

Warren Haynes Presents The Benefit Concert Vol. 20 verschijnt in verschillende edities en bevat bijdragen van Dave Grohl en uiteraard Gov’t Mule, maar ook van Grace Potter & The Nocturnals, Joe Bonamassa en Kevn Kinney.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *