F.F.F. – Le Pire Et Le Meilleur

F.F.F. staat voor Fédération Française de Fonck of French Funky Federation. Tussen 1991 en 2000 brachten ze vier studioalbums en een livealbum uit, waarna ze ieder huns weegs gingen.

Eind vorige maand blijken ze hun vijfde album uitgebracht te hebben, I Scream. Maar ja, het buitenland is ze allang vergeten. En als je probeert een cd te bestellen in Frankrijk, loop je zonder creditcard tegen stevige problemen aan. Sowieso doen Fransen niet aan Engelse vertalingen op websites, maar geen PayPal doet de rest. En Amazon? Nou, de nl-website en de fr-website horen niet bij hetzelfde bedrijf, dus die vinden dat ze niets met elkaar te maken hebben. Zelfs een nl-waardebon gebruiken op de fr-website is niet de bedoeling. Globalisering is mooi als het betekent dat bedrijven er meer mee kunnen verdienen, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat een consument er voordeel van heeft… Ik blijf het proberen.

“Le Pire Et Le Meilleur” stond op het derde album FFF. Voorganger Free For Fever was naar mijn mening hun hoogtepunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *