The End Machine – Silent Winter

Altijd fijn, een nieuw album van The End Machine, een van de leukste lopende projecten van George Lynch. Met een nieuwe zanger, overigens. Robert Mason is vervangen door Girish Pradhan (Girish And The Chronicles). Een zanger met een stevige eighties vibe en daarmee erg geschikt om de band te versterken die volgens Lynch zelf als een soort Dokken-re√ľnie bedoeld was. Zonder Don Dokken uiteraard en inmiddels met Steve Brown als drummer in plaats van zijn broer Mick Brown, die een paar jaar geleden het toerleven eraan gaf. Maar goed, Lynch en Pilson is alvast een prima combi om mee te beginnen, zeker als Pilson zich ook nog eens met de productie heeft beziggehouden.

Het nieuwe album The Quantum Phase verschijnt op 8 maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *