Sebastian Bach – Everybody Bleeds

Sebastian Bach vond onlangs dat hij weer met Skid Row op pad moest “voor de fans”. Klinkt leuk, maar na jaren stekeligheden over en weer zat dat er natuurlijk niet in. Bach had zelf wel door dat een nieuw soloalbum – het eerste in tien jaar – een beter idee was. Child Within The Man verschijnt op 10 mei.

Er staan onder andere tracks op die medegeschreven zijn door John 5, Orianthi en Steve Stevens (die ook een mopje meespelen) en tracks geschreven met Myles Kennedy (Slash). De rest van de band bestaat uit Devin Bronson, Todd Kerns (Slash) en Jeremy Colson (Steve Vai). De eerste is al tien jaar Bach’s sidekick, Kerns en Colson zullen niet tot de tourband behoren.

Het mag dan nog steeds hetzelfde hairmetalgeluid zijn, ook deze keer lijkt Bach een prima plaat af te leveren. Voor dit “Everybody Bleeds” zou ook Guns N’Roses zich niet hoeven schamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *