Mr. Big – Good Luck Trying

Dit is een lyric video, maar er gebeurt net genoeg om ‘m toch te plaatsen. En het is er een van Mr. Big, natuurlijk. Mét drummer Nick d’Virgilio (Spock’s Beard, Big Big Train) waarmee ze nu op pad zijn. Lekker nummer ook, met een Hendrix/Cream-heavy blues-vibe. Ik had direct een associatie met Hendrix’ “Manic Depression”. Ook niet zo gek, als je ziet hoe Gilbert soms aan ideeën komt. Hij is nu eenmaal iemand die niet bepaald onder stoelen of banken steekt dat hij geniet van muziek van anderen en die ook regelmatig zelf speelt.

Op 12 juli volgt het nieuwe album, Ten. De heren houden echt op met toeren en of er nog een album volgt is maar de vraag. Laat ze dan maar afscheid nemen met een fijne plaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *