Thin Lizzy – Angel Of Death

Het gebeurt me nogal eens dat mijn favoriete album van een band of artiest door velen wordt gezien als een van de slechtste in hun loopbaan. Zo ook bij Thin Lizzy’s Renegade. Gitarist was Snowy White, die later een joekel van een hit zou hebben met de mierzoete ballad “Bird Of Paradise”. Een van de tracks die maakt dat ik dit een magnifiek album vind is “Angel Of Death”.

2 reacties

  1. Zo slecht is Renegade niet. Ik moet zeggen dat ik als fan geen zwakke LP’s van TL ken. Op zijn hoogst een mindere track. En een mindere live-optreden. Ik denk dan aan Pinkpop 1978. Of was ik overweldigd door het superoptreden van Mother’s Finest.

    1. Sowieso zat Thin Lizzy altijd al dicht tegen de pop aan, dat was hier misschien wat meer dan anders. Lynott vind ik wel op zijn best zingen op dit album.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *