The Traveling Wilburys – Handle With Care

Het debuut van The Traveling Wilburys is een plaat die ik koester. George Harrison, Roy Orbison, Bob Dylan, Tom Petty en Jeff Lynne bij elkaar is natuurlijk al bijzonder op zich, maar het knappe is vooral dat het een echt geheel is geworden, dat zonder de inbreng van elk van de vijf niet zo goed zou hebben geklonken. Het was het album dat voor Jeff Lynne – die het produceerde – de terechte erkenning als producer bracht.

Een reactie

  1. Het mooie van The Traveling Wilburys is dat er geen ego’s in de weg zitten. Gewoon topmuzikanten, die hun sporen ruimschoots hebben verdiend, die lekker met mekaar muziek aan het maken zijn. Ik vond het erg vermakelijk dat het 2e album Vol.3 heette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *