Resurrection Kings – Who Did You Run To

Gisteren was hier een video te zien van Last In Line, een band met drie ex-Dio-leden. Er is nog een band actief met een paar ex-Dio-leden: Resurrection Kings. Wéér drummer Vinny Appice, nu vergezeld van gitarist Craig Goldy. Daarnaast zijn hier bassist Sean McNabb (House Of Lords, Lynch Mob) en zanger Chas West (onder andere zanger bij, jawel, Lynch Mob) in de line-up te vinden. Omdat Appice óók al in Lynch Mob speelde, moet je dit misschien eerder een afgeleide van die band noemen…

Het geluid bij de video lijkt beduidend slechter dan bij Last In Line, dus wellicht ligt het daaraan, maar Last In Line vind ik voorlopig heel wat overtuigender. Het debuut Resurrection Kings verschijnt een paar weken eerder dan dat van Last In Line, namelijk op 29 januari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *