Geggy Tah was een Amerikaans bandje, aanvankelijk alleen bestaand uit het duo Greg Kurstin en Tommy Jordan. Hun debuut Grand Opening verscheen op het Luaka Bop-label van Talking Headsvoorman David Byrne. Het was een wat Weenachtige combinatie van humor en muziek, met dien verstande dat Ween er vaak minder goed in slaagde het evenwicht te bewaren en dat Geggy Tah toch vooral een funkact was.

De eerste twee albums van Geggy Tah, ook het album Sacred Cow waar dit “Whoever You Are” vanaf kwam, werden geproduceerd door Susan Rogers. Susan wie? Susan Rogers, die Prince in diens beste dagen bijstond als producer.

Na drie albums hield Geggy Tah ergens kort na de eeuwwisseling op te bestaan. Voor Greg Kurstin bleek het een aanloopje naar een succesvolle carrière. Niet als muzikant in The Bird And The Bee – leuk duo, maar niet overdreven succesvol – maar wel als ingehuurde kracht voor anderen: Ben Harper, The Red Hot Chili Peppers, Lily Allen, Beck, Kelly Clarkson, Ellie Goulding en Pink bijvoorbeeld. Zijn grootste wapenfeit tot nu toe: hij schreef met Adele haar recente hit “Hello”, bespeelde de meeste instrumenten daarop en was de producer. Me dunkt dat je dat als succesvol mag omschrijven.