Cream – Sunshine Of Your Love

Ik ben een groot liefhebber van de dvd-serie Classic Albums. Met name Canvas zendt ze met enige regelmaat uit op de donderdagavond – de avond waarop Canvas steevast muziekdocumentaires uitzendt als er geen Europees voetbal is. Gisteren was de aflevering over Don McLean’s American Pie te zien. Geen album waar ik voor warm loop, maar desondanks was het weer zeer de moeite waard.

Van veel albums die ik wel heb, heb ik ook de Classic Albums-dvd. Bijvoorbeeld van Deep Purple’s Machine Head en Meat Loaf’s Bat Out Of Hell – allebei aanraders – en van Judas Priests British Steel – alleen een aanrader als je er tegen kunt dat je iedere keer dat je het album draait een vallende bestekla hoort. Onlangs viel de dvd van Cream’s Disraeli Gears in de brievenbus, en die is vanavond aan de beurt. Onlangs schreef ik over een van de songs op dat album ook al op Ondergewaardeerde Liedjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *