Velvet Revolver – Mr. Brownstone

Velvet Revolver was zo’n band waarvan het bestaan voortdurend twijfelachtig was. Zat Scott Weiland wel of niet in de band en zo nee, was er een andere zanger gevonden? Ik heb Velvet Revolver gelukkig nog live gezien op Fields Of Rock, mét Weiland, bij een optreden dat heel vermakelijk was.

Uiteindelijk bleef het bij twee studioalbums, waarvan met name het tweede, Libertad, heel behoorlijk was. Laat ik het zo zeggen: Slash heeft sindsdien niets meer uitgebracht dat daar overheen kwam. Al zegt dat vooral iets over Slash het afgelopen decennium. Hij gaat al jaren op tournee met het Appetite for Destruction als basis voor elk optreden. Zo ook hier, met “Mr. Brownstone”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *