Kingdom Come gaat weer op tournee!

Nou ja, soort van. De enige die ontbreekt is Lenny Wolf, de frontman. Nou uitgerekend degene die de band begon en die nog tot 2013 platen uitbracht als Kingdom Come nadat de oorspronkelijke band na twee albums uiteenspatte. De nieuwe tournee is dus van de vier anderen, met Keith St. John (Montrose, Lynch Mob, Burning Rain) als zanger. Met het goedvinden van Lenny Wolf overigens.

Kingdom Come leek natuurlijk als twee druppels water op Led Zeppelin. Lenny Wolf ontkende Led Zeppelin zelfs maar te kennen. Rookie mistake. Jammer, want ze waren echter niet de eerste en niet de laatste waar de gelijkenissen er dik bovenop lagen. Feit blijft dat het titelloze debuut en opvolger In Your Face uitstekende platen waren.

Wat ik vandaag pas ontdekte was dat Kingdom Come voor Gary Moore reden was om voor het album After The War het nummer “Led Clones” op te nemen…