Soms kom je onverwachte dingen tegen als je YouTube aan het afstruinen bent. Dit South Of Eden uit Columbus, Ohio, bijvoorbeeld. Uit de categorie “dit vinden platenmaatschappijen leuk, want misschien wel de volgende Greta Van Fleet”.

In de video heten ze nog Black Coffee, maar dezelfde band aangevuld met een bassist heet South Of Eden en heeft onder die naam blijkbaar een platencontract verworven en zelfs afgelopen zomer al een album opgenomen. Ik ben wel benieuwd naar het resultaat, moet ik zeggen. Een website schijnen ze nog niet te hebben en informatie over platenmaatschappij en releasedatum zijn nog nergens te vinden.

Dit nummer staat echter op een cd die ze al in 2018 uitbrachten onder de oude naam. Uit dezelfde categorie als Dirty Honey gisteren: overbekend, maar wel heel lekker. Misschien nog wel een tikkie lekkerder.