Taste – Sugar Mama

Taste was de band van Rory Gallagher voordat hij solo ging. De band bestond van 1966 tot 1970 en bracht in die tijd twee albums uit. Na het uiteenvallen van de band werden er twee livealbums uitgebracht, waaronder Live At The Isle Of Wight, waarop ook dit “Sugar Mama”.

De band viel naar verluidt onder andere uiteen omdat de drummer en bassist alles gelijk wilden verdelen, hoewel Gallagher alle songs schreef. Vanaf 1996 begonnen ze weer als Taste met gitarist Sam Davidson. Volgens mij niet zo heel erg eh.. smaakvol, zeker gezien het feit dat Gallagher het jaar ervoor overleed. De definitie van “lijkenpikkerij”, als je het mij vraagt… Nóg iets minder smaakvol: de oerleden zijn inmiddels met pensioen, maar Davidson toert onder de naam Sam Davidson’s Taste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *