Gitarist Lanny Cordola (ex-House Of Lords) begon na een bezoek aan Afghanistan in 2014 met Miraculous Love Kids/Girl With a Guitar, waarmee hij meisjes en vrouwen een muzikale afleiding biedt voor het oorlogsgeweld. Ze hebben nu een fijne proggy cover van “Sweet Dreams” van The Eurythmics uitgebracht.

Er zijn ook heel veel en heel uiteenlopende gasten op deze track te vinden: gitaristen Tom Morello (Rage Against The Machine, Audioslave), Vicki Peterson (The Bangles) en Wayne Kramer (MC5), drummer Kris Myers (Umphrey’s McGee), toetsenist Rami Jaffee (Foo Fighters), bassiste Kathy Valentine (The Go-Go’s), zangeres Cherie Currie (The Runaways), en het duo The Bird & The Bee, bestaande uit zangeres Inara George en multi-instrumentalist Greg Kurstin. De laatste was ook de helft van funkpopduo Geggy Tah en de producer van het laatste Foo Fighters-album.