The Darkness – I Believe In A Thing Called Love

The Darkness is zo’n band die ik geweldig zou willen vinden, ware het niet dat ze zoveel ondermaatse albums uitbrengen. Permission To Land, One Way Ticket To Hell… And Back en Last Of Our Kind waren heerlijk, de andere vier waren op zijn best wisselvallig maar te vaak waren de hoogtepunten dun gezaaid. Ik heb ze ooit omschreven als “de enige echte Britse opvolgers van Queen”. Helaas lukt ze dat maar de helft van de tijd om dat ook te laten horen. De rest van de tijd zijn ze meer van het niveau barbandje.

Wat bijna altijd wél leuk is, is Justin Hawkins Rides Again, de vlogserie waarin Hawkins van alles en nog wat bespreekt. Waarom ‘ie iets wel of niet goed vindt, waarom iets wat hij eerst niet goed vond tóch goed is, wat er aan de hand is met de stem van Jon Bon Jovi, het toerleven, songwriting en nog veel meer. Vandaag heb ik zitten schateren om een reactievideo óver een reactievideo van een zangcoach over “I Believe In A Thing Called Love”: My Response to The Charismatic Voice Analysing My Voice! Opmerkelijk is wel dat de coach in kwestie heel wat kennis lijkt te hebben over de werking van stembanden en zo, maar er vanuit gaat dat in een videoclip live gezongen wordt. Niettemin: erg vermakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *