Hollywood Vampires – I Got A Line On You

Vorige week brachten de Hollywood Vampires na twee studioplaten een livealbum uit, Live In Rio. Op zich niet zo raar, maar het betreft een concert dat weken na verschijning van het debuut in 2015 plaatsvond, en dat is best gek. Vooral omdat het debuutalbum feitelijk een coversalbum was – met slechts drie van de veertien songs nieuwe tracks – en pas op het tweede album veel eigen tracks stonden. Dát ze dit concert uitbrachten is dan wel weer logisch, want het is destijds uitgezonden als webcast, dus het basismateriaal was al aanwezig.

Nog een voordeel: naast bandleden Johnny Depp, Alice Cooper en Joe Perry zaten op dat moment Guns N’Roses’ Duff McKagan en Matt Sorum in de band en dat is altijd prima. Dit “I Got A Line On You” is een track van Spirit, de band van wijlen Randy California.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *