Graham Gouldman & Brian May – Floating In Heaven

Afgelopen vrijdag verscheen Star Fleet Project + Beyond van Brian May + Friends, een rerelease van de mini-LP Star Fleet Project uit 1983. Een van de Friends was Eddie van Halen. Maar ja, in 1983 verscheen er al niets met bewegend beeld en ook nu is er niet meer bij gekomen dan wat video’s met achtergrondverhalen. Extra’s op het album ten opzichte van 1983: een versie meer van de titeltrack, een van de drie originele tracks ook in een liveversie, een liveversie van “We Will Rock You” en twee volkomen overbodige interviews.

Wat er op Brian May’s YouTubekanaal wél staat is deze video van een track met 10cc’s Graham Gouldman, opgenomen ter gelegenheid van de lancering van de James Webb Space Telescope. Het is overigens goed te merken dat de song van de hand van Graham Gouldman is en hij ook verreweg het meeste van de instrumentatie voor zijn rekening genomen heeft.

De James Webb Space Telescope was eerder deze week al in het nieuws omdat er nieuwe beelden werden vrijgegeven naar aanleiding van het feit dat de telescoop inmiddels een jaar beelden verzond naar de Aarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *