Erja Lyytinen – You Talk Dirty

Over twee weken verschijnt het livealbum Diamonds On The Road van deze Finse gitariste. Ik heb een exemplaar ontvangen voor een recensie hier en op Rockportaal.

Doe je dat dan nog, recenseren? Jazeker, alleen is de depressie opmerkelijk hardnekkig. Vorige week zat ik eindelijk bij het beluisteren weer eens zinnetjes te bedenken voor een recensie en de hele week ben ik bezig geweest om aan het schrijven toe te komen. Helaas is het momenteel zo dat ik op de meeste dagen de energie niet heb. Op de andere dagen ben ik aan het proberen de dagelijkse dingen te doen die waren blijven liggen. Wat ik leuk vind, het schrijven, daar kom ik steeds niet aan toe.

De fijne cd’s zijn er, ik heb het nog steeds prima naar mijn zin bij Rockportaal. Nu nog een keer een paar dagen achter elkaar een beetje energie, zodat ik ook weer eens aan een stukje toekom. De zin is er, het voornemen ook, nu nog een beetje energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *