Roger Waters – 5:01 AM (The Pros and Cons of Hitch Hiking, Pt. 10)

Jammer genoeg zijn er van Waters’ nieuwe album The Dark Side Of The Moon Redux alleen lyric video’s uitgebracht en het plaatsen daarvan probeer ik hier te vermijden, zolang het nog kan.

Wat mij betreft is het album de moeite waard. Nee, het zal het origineel nooit inhalen, maar dan was ook niet realistisch. En ja, iets minder spoken word was wel fijn geweest. Niettemin is het een geslaagde nieuwe versie die stevig afwijkt van het origineel.

Het enige andere album dat ik van Waters heb is The Pro And Cons Of Hitch Hiking. Een album waarop bijvoorbeeld Eric Clapton, Michael Kamen (Clapton, Metallica, Queensr├┐che) en Andy Bown |(Status Quo) te horen waren. Het titelnummer werd zowaar nog een hit.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *