5 reacties

   1. Ik zag dat hij rond plaats 200 in de Rolling Stone Top 250 stond. Maar dat zegt niet alles, als je soms ziet wie er in staan, maar vooral wie er niet instaan. Volgens mij is die lijst samengesteld door een stagiaire, die in 1995 geboren is. Best opvallend hoeveel Rants hier nu op Youtube staan; oa die van Rick Beato. En op diverse fora. Dit had in het verleden een heel lang draadje kunnen krijgen in nl.muziek en nl.muziek.instrument.gitaar.

    1. Inderdaad, in die Rolling Stone-lijstjes zijn makkelijk gaten te schieten. Een tijd geleden hadden ze een lijstje met de beste zangers en daarin stond Bob Dylan op 15…

     1. Ik heb jaren geleden mijn abonnement van guitar player magazine opgezegd na het plaatsen van Courtney Love op de voorkant. Over het hypen van derderangs gitaristen maar te zwijgen. Het lijkt wel Oor. ;)
      De keuze van Steve Morse als gitarist van het jaar door GPM valt nog te billiken.
      Gaten schieten in RS-lijstjes is bijkans onmogelijk, aangezien ze nog erger zijn dan kippengaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *