Valentine – Masters Of Our Minds

Goed, Robby Valentine kunnen we afschrijven. Op zijn nieuwe album Embrace The Unknown laat hij zich meermalen kennen als een full blown wappie. Bij een van de video’s bij dat album heeft hij zelfs een tekst van complot”denker” David Icke gezet, de man van de reptielentheorie en inspiratiebron voor lavendeljunkie Thierry Baudet.

Helaas blijk ik niet helemaal opgelet te hebben, want een track op een van zijn vorige albums, The Alliance, bevat de tekst: “But I woke up/ opened my eyes/ Revealed their lies/ They serve the darkest forces/ The reptiles in disguise”. Tja, dat is Ted Nugent-niveau zwakzinnigheid en ik ga niet betalen voor muziek die zulke waanzin verspreidt. Gevalletje Eric Clapton: goede muzikant, een totale loser als mens. Als het tweede onderdeel wordt van het eerste haak ik af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *