The Miraculous Love Kids en Eels – Only The Young

Van The Miraculous Love Kids heb ik hier al eens eerder een video geplaatst. Het is een non-profit organisatie van gitarist Lanny Cordola (ex-House Of Lords), die door middel van muziek meisjes in vooral Afghanistan een klein beetje ontspanning probeert te brengen. Door met allerlei muzikanten video’s op te nemen genereert hij inkomsten daarvoor. Er zijn al heel wat mooie video’s uitgebracht, maar deze is wel heel speciaal: de samenwerking is met E van Eels en de cover is er een van… Journey! Geen galmer zoals het origineel, maar een flink tragere versie. Het werkt, en hoe!

Overigens verschijnt er op 7 juni een nieuw album van Eels, Eels Times!

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *