Black Sabbath – Headless Cross

Op 31 mei verschijnt de 4cd-box Anno Domini 1989 – 1995. Nou en, zul je zeggen, weer zo’n herkauwbox. Niet helemaal. Het gaat hier om de vier Tony Martin-albums Headless Cross, Tyr, Cross Purposes en Forbidden en de laatste twee waren al jaren niet meer te krijgen. Bovendien heeft Forbidden een nieuwe mix gekregen en dat was hard nodig. Het origineel was geproduceerd door Body Count’s Ernie C. en dat is helaas te horen. Het drumgeluid op het origineel is allerbelabberdst en de logische nadruk op de lage tonen bij Sabbath ontbreekt geheel. Er staan nog wat tracks op die niet in Europa zijn uitgebracht, maar dat is wat mij betreft niet eens nodig als verkoopargument.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *