William Shatner/Stewie Griffin – Rocket Man

In 2011 bracht William Shatner het dubbelalbum Seeking Major Tom uit. Na Has Been het meest geslaagde van zijn soloalbums, met covers van ruimtegerelateerde songs, waaronder Elton John’s “Rocket Man”.

Jaren eerder bracht hij “Rocket Man”ook al eens uit, zij het iets minder overtuigend. Wat heet, Shatner werd alom bespot. Ook wel logisch, want het was in de tijd dat Shatner zichzelf nog buitengewoon serieus nam als Groot Artiest. Waar de versie op Seeking Major Tom prima is, maakt de eerdere versie pijnlijk duidelijk waarom Shatner bekend staat als de koning van overacting.

Die versie werd ineens een stuk leuker toen ‘ie onder handen genomen werd door Family Guy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *