Velvet Revolver – She Builds Quick Machines

Het Slash-coversalbum Orgy Of The Damned is me uiteindelijk niet meegevallen. Slash is al decennia met hetzelfde kunstje bezig en enthousiasme spat er al decennia zelden meer vanaf, en dat geldt helaas ook voor Orgy Of The Damned.

Nee, dan die twee Velvet Revolver-albums. Slash, McKagan en Sorum met gitarist Dave Kushner en Stone Temple Pilots-zanger Scott Weiland. Je wist dat het gedoe zou worden met al die verslavingsgevoelige egootjes bij elkaar, dus het duurde te kort, maar er kwamen in elk geval twee fijne albums uit, Contraband en Libertad. Het tweede verkocht een stuk minder. Ik vind het desondanks het beste van de twee albums. “She Builds Quick Machines” was een van de singles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *