Primus – My Name Is Mud

Het mag duidelijk zijn dat ik performance-video’s stukken leuker vind dan zeg maar de MTV-videoclips. Maar er zijn natuurlijk uitzonderingen. “Sabotage” van de Beastie Boys bijvoorbeeld of “You Can Call Me Al” van Paul Simon. En bijna zonder uitzondering de clips van Primus. Zoals een commentaar onder deze video opmerkt: “Primus haters: this is so weird/ Primus fans: this is so weird”. En zo is het.

Bij Primus is het ook altijd de moeite waard om de ondertiteling aan te zetten voor de tekst: “I’m rather drab, except my patent shoes / I make ‘em shine, well, most the time / ‘Cept today, my feet are troddin’ on by this friend of mine / Six foot two, and rude as hell /
I got to get him in the ground before he starts to smell”
. “My Name Is Mud” is te vinden op het album Pork Soda en op de verzamelaar met de vrolijke titel They Can’t All Be Zingers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *