Mark Knopfler – Ahead Of The Game

Op 12 april komt het nieuwe album One Deep River uit, met daarop ook dit “Ahead Of The Game”.

Een maand eerder, op 15 maart, komt er een benefietsingle uit van Mark Knopfler’s Guitar Heroes, een nieuwe versie van “Going Home (Theme From Local Hero)”. De lijst met gasten op dat album is zo belachelijk lang dat je je afvraagt of er mensen meer dan vier maten hebben bijgedragen, of dat de nieuwe versie twintig minuten gaat duren. Ik heb de hele lijst maar eens geknipperdeplakt: Joan Armatrading, Jeff Beck, Richard Bennett, Joe Bonamassa, Joe Brown, James Burton, Jonathan Cain, Paul Carrack, Eric Clapton, Ry Cooder, Jim Cox, Steve Cropper, Sheryl Crow, Danny Cummings, Roger Daltrey, Duane Eddy, Sam Fender, Guy Fletcher, Peter Frampton, Audley Freed, Vince Gill, David Gilmour, Buddy Guy, Keiji Haino, Tony Iommi, Joan Jett, John Jorgenson, Mark Knopfler, Sonny Landreth, Albert Lee, Greg Leisz, Alex Lifeson, Steve Lukather, Phil Manzanera, Dave Mason, Hank Marvin, Brian May, Robbie McIntosh, John McLaughlin, Tom Morello, Rick Nielsen, Orianthi, Brad Paisley, Nile Rodgers, Mike Rutherford, Joe Satriani, John Sebastian, Connor Selby, Slash, Bruce Springsteen, Ringo Starr and Zak Starkey, Sting, Andy Taylor, Susan Tedeschi and Derek Trucks, Ian Thomas, Pete Townshend, Keith Urban, Steve Vai, Waddy Wachtel, Joe Louis Walker, Joe Walsh, Ronnie Wood, Glenn Worf, Zucchero. Het zal voor de engineer een klus van jewelste geweest zijn om dat op een behoorlijke manier aan elkaar te knopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *