Talking Heads – Once In A Lifetime

Vandaag draaide ik Stop Making Sense weer eens. Prima livealbum en bijzondere muziekfilm. Tenminste, dat zeggen ze. Vorig jaar was de film weer in de bios te zien en ging ik uiteindelijk niet want ja, ik had de dvd thuis liggen. Moet je ‘m alleen wel gaan bekijken en voor concertfilms heb ik zelden het geduld.

Zo heb ik de 4cd-versie van The Last Waltz, maar heb ik de film nog niet gezien – nu op Prime Video, trouwens. Bij het concert waar Spock’s Beard Live is opgenomen was ik zelf, maar de dvd moet ik nog bekijken.

En toch hè? Stop Making Sense is volgens mij nou net zo’n film die je wel degelijk gezien moet hebben. Ik doe mijn best, echt…

Een reactie

  1. The Last Waltz moet je toch echt een keer kijken, dat is meer dan een concertfilm met al die interviews tussendoor.
    Stop Making Sense is dan weer meer een lange videoclip. Goed gemaakt, dat wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *